PREPAREM EL NOU CURS 2016-17

Agraïm la confiança i col.laboració dels socis i de l’Escola. Qualsevol dubte, comentari o suggeriment no dubteu en fer-ho, mitjançant correu electrònic, bústia a la porta de l’Escola o directament a qualsevol membre de la Junta.

Us animem a fer-vos socis per el curs 2016-17. També us volem animar a formar part de la Junta de l’AMPA. Un major compromís que no ocuparà massa temps i, a canvi, coneixereu de més a prop el funcionament de l’escola i podreu compartir i decidir on s’han d’invertir els recursos econòmics dels que disposa l’associació.

Necessitem a més una bossa de voluntaris compromesos què donin suport als actes on l’AMPA participa més directament: Festa de Sant Jordi amb la preparació de la parada de llibres i els Jocs Florals, Marató en la preparació de la cistella i activitats. El proper curs es vol reprendre la rua de Carnestoltes a la sortida de l’escola, amb final de festa al pati de l’Escola. Un cop de mà en aquestes dates faran possible que, entre tots, podem fer més coses i llueixin molt més les activitats de les que gaudeixen els nostres fills.

 

ACTIVITATS AMPA 2015-16

1.    Marató de TV3. Amb les activitats organitzades entre les AMPA’s i Escoles Pau Casals i Gotims es van recollir 561,47 €
2.    Dues xerrades per tots els pares/mares/Mestres:
– A càrrec de la Pedagoga i Filòsofa Cristina Gómez “Potencialización del Bullying a través del ciberbullying: Peligros,  realidades y algunas soluciones”.
– A càrrec de l’Agència Catalana del Consum “Jugar o consumir jocs? El repte d’aprendre a conèixer el joc i les joguines”.

IMG-20160512-WA0003.jpg
3.    Jocs Florals de Sant Jordi: Concurs creatiu d’escriptura per els nens i nenes de Primària i exposició d’un dibuix per els d’Infantil. Tots els participants van tenir un detall.
4.    Col.laboració amb el manteniment de l’Escola. Pintant la pared exterior i arreglant l’hort i jardí.

IMG-20160513-WA0003.jpg

IMG-20160513-WA0004.jpg

IMG-20160513-WA0008.jpg

IMG-20160513-WA0011.jpg

 

IMG-20160513-WA0010.jpg
5.    Maquetació de la Revista Escolar, amb els articles que han escrit els alumnes de cinquè. Numero 1Numero 2
6.    Reutilització de llibres. Controlar que els llibres estiguin en bon estat per els nens que els utilitzaran el proper curs.
7.    Representant d’un membre de l’AMPA tant en en el Consell Escolar com a la Comissió de Manteniment de l’Escola, on també hi han representants de l’Escola i l’Ajuntament.

A més a més a tots els nens i nenes socis de l’AMPA se’ls ha subvencionat:
1.    Un transport al Teatre
2.    Colònies de Primària, P5 i P4
3.    Teatre de P3

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s